Personvern
Velg hvem som ser hvert innlegg
Når du legger ut noe, velger du nå hvem som kan se det: Kontakter (alltid valgt fra start), Folk fra arrangementene mine (også folk som var på et arrangement sammen med deg) eller Offentlig. Hvert innlegg viser valget, og du kan endre det senere fra ⋯-menyen på innlegget.
Offentlige innlegg kan ses av alle på nettet og vises av søkemotorer, med navnet ditt. De er bare mulige hvis du er 18 år eller eldre og profilsiden din er offentlig. Gjør du profilen privat igjen, går de offentlige innleggene dine tilbake til Kontakter. Når du snevrer inn et offentlig innlegg, forsvinner siden fra nettet med en gang; søkemotorer fjerner den etter hvert. Kommentarer og liker-klikk forblir hos kontaktene dine, og blokkering skjuler fortsatt alt begge veier.